Smart Meals

Nieuw bij Born To Lift : SMART MEALS (enkel te verkrijgen in de shop)

Sportmaaltijden voor het behalen van jouw doelen.

Bij Born To Lift is het mogelijk om super gezonde sportmaaltijden te kopen die een goede onderbouwing zijn van een gezonde levensstijl. De Smart Meals zijn speciaal ontworpen om jouw doelen beter en makkelijker te kunnen behalen. Want voeding heeft een essentiële rol! De sportmaaltijden bestaan uit de perfecte balance van eiwitten, koolhydraten, vetten en andere voedingstoffen.

Gedoseerde sportmaaltijden

De sportmaaltijden van Smart Meals zijn geschikt om te eten voor en na het sporten. Ook passen de sportmaaltijden goed in de levensstijl van gedoseerd eten. Hierbij eet je 6 keer op een dag kleinere maaltijden om de 2 tot 3 uur in plaats van 3 keer op een dag een grote maaltijd. Dit is gezonder om een aantal redenen. Allereerst houdt het gedoseerde eten je stofwisseling actief waardoor je meer calorieën verbrand. Ten tweede worden je bloedsuikerspiegel en spijsvertering minder zwaarbelast. Ten slotte is dit de beste manier om spieren op te bouwen en af te vallen. Dit komt doordat je continue voorzien wordt van energie en eiwitten. Je spieren krijgen een betere herstelperiode waardoor het makkelijker wordt om spieren te kweken en sneller te herstellen. Doordat je verspreid over de dag voldoende energie binnenkrijgt gaat je lichaam minder vet opslaan als reserve en laat tevens de vetreserves sneller los.

Afvallen met sportmaaltijden

De zogenaamde FIT MEALS zijn sportmaaltijden met veel eiwitten en groentes die laag zijn in koolhydraten, maar er wel voor zorgen dat jij alle benodigde voedingsmiddelen binnen krijgt. De maaltijden zijn laag in koolhydraten, omdat het bij afvallen essentieel is dat je minder energie binnenkrijgt dan je nodig hebt, maar uiteraard moet je wel genoeg eten. De maaltijden bestaan uit langzame koolhydraten waardoor je lichaam langer energie krijgt uit dezelfde aantal calorieën. Ook zit er in elke maaltijd zo’n 40 gram eiwitten wat ervoor zorgt je spieren niet afbreken tijdens het afvallen. je wilt zoveel mogelijk spiermassa behouden, want hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën je verbrand in rust.
Spieren opbouwen met Sportmaaltijden

Smart Meals biedt meerdere sportmaaltijden om jou te helpen bij het opbouwen van spiermassa. De maaltijden zijn voorzien van veel eiwitten wat nodig is om spieren op te bouwen. Ook zitten er meer koolhydraten in de Lean en Bulk maaltijden wat je helpt om beter te kunnen trainen. Want hoe meer spieren je hebt hoe meer je moet eten om deze te onderhouden. Want bij een tekort aan energie zullen je spieren sneller afgebroken worden.

Waarom kiezen voor sportmaaltijden van Smart Meals?

Smart Meals gebruikt de meest verse producten direct van het land. Doordat wij onze ingrediënten shockfreezen worden de voedingstoffen en smaak behouden. Ook zijn de sportmaaltijden extra smaakvol door de kruiden die Smart Meals gebruikt. Daarnaast gebruikt Smart Meals geen olie waardoor de fitness maaltijden ook echt gezond zijn. De maaltijden zijn 3 maanden houdbaar op -18 °C. Verder bespaard het jou tot wel 1 uur per dag in de keuken.

Bor