Aanbieding!

SCITEC – LEUCINE 100Caps

6.90

Uitverkocht

Beschrijving

UITVERKOOP OP=OP!

tht 09/2021

Scitec Nutrition Leucine is geschikt voor bodybuilders en gewichtheffers die ernaar streven spieren op te bouwen,  door stimulatie van spier proteïnesynthese en het vermogen om spieren in het lichaam op te bouwen te versterken. Leucine is herbij de meest belangrijke aminozuur, omdat het de proteïnesynthese aanmoedigt om keiharde spieren te produceren.

Als je hard traint heb je heel veel Leucine nodig, een essentiële aminozuur die verantwoordelijk is voor de opbouw van spieren en die het lichaam zelf niet aanmaakt, maar die via voeding of supplementen verkregen moet worden. Leucine van Scitec is zuivere Leucine zonder fillers. Elke portie van Scitec Nutrition Leucine voorziet je lichaam van een ontzagwekkende 1800 mg 100% zuivere L-Leucine  in een gemakkelijk in te nemen capsule. Het bevat Geïsoleerde Leucine, wat meer voordelen biedt, want dit is een gemakkelijk op te nemen proteïne voor snellere anabole resultaten in het lichaam.

De Branched Chain Aminozuur (BCAA) Leucine is de meest waardevolle aminozuur voor bodybuilders vanwege de anabole/antikatabole eigenschappen.

In BCAA supplementen tref je gewoonlijk een 2:1:1 verhouding aan van Leucine:Isoleucine:Valine. Dit houdt in 2 eenheden Leucine op 1 eenheid Isoleucine en 1 eenheid Valine. Sommige verbeterde formules hebben een 4:1:1 BCAA verhouding, met 4 eenheden Leucine op alle overige BCAA’s. Er is ten minste één BCAA formule op de markt met een 8:1:1 verhouding. Hoe hoger het Leucine percentage, hoe beter het BCAA supplement, dus waarom zou je geen 100% zuiver L-Leucine supplement nemen? En dat is precies wat dit supplement is.

Scitec Nutrition biedt je zuivere L-Leucine, zodat je lichaam er nooit gebrek aan heeft. Zorg dat je precies krijgt wat je nodig hebt om spieren op te bouwen

Directions

Neem 4 Tabletten (1800mg leucine) per keer, bij voorkeur, 4 voor en 4 na de training, voor hogere waarden kan u deze Pure Leucine combineren met elk BCAA of Amino product uit ons gamma voor een betere eiwitsynthese, spiergroei en herstel.

16358482_10154970939200818_366884322_n

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.