PERFORMANCE – Amino Liquid 1000ml

24.90

Vloeibare amino zeer snel opneembaar!

2 op voorraad

10% korting word automatisch verrekend bij aankoop van 2 stuks.

Beschrijving

PERFORMANCE AMINO LIQUID 1000ml

Beschrijving

Tijdens doorgedreven trainingen worden de spieren zwaar beschadigd. Een normale voeding levert onvoldoende nutriënten voor het herstel van deze spieren. Het is de bedoeling bij krachtsporten om toe te nemen in droge spiermassa, daarom moet de algemene voeding aangevuld worden met extra supplementen.
Door het innemen van aminozuren worden de spieren sneller hersteld, wordt afbraak tegengegaan en krijgen de spieren sneller volume.

De Performance Amino Liquid is op basis van collageen eiwit hydrolisaat, een snel opnemend eiwit. Eiwitten zijn nodig voor groei, voor het zuurstoftransport naar de spiercellen, voor het behoud en vernieuwing van spierweefsel en organen. In tegenstelling tot eiwitten, die het lichaam nog moet verteren om de aminozuren vrij te maken, zijn pure “amino”- producten reeds gedeeltelijk verteerd. Ze garanderen u een maximale assimilatie en een optimaal herstel van beschadigde spieren.

Aminozuren bevatten stikstof en zorgen voor een goed zuurstofstransport naar de spiercellen. Ze gaan spierafbraak tegen en helpen bij het herstel en de vernieuwing van spierweefsel, een must voor atleten die zware trainingen hebben. Er bestaan 8 essentiële aminozuren. Omdat ons lichaam deze essentiële aminozuren niet zelf kan aanmaken, moeten we ze via onze voeding of in de vorm van supplementen opnemen. De BCAA’s (L-Valine, L-Leucine en L-Isoleucine) zijn bijvoorbeeld de meest gekende essentiële aminozuren in de sportwereld.

Amino Liquid is een vloeibare product met kersensmaak en bevat 19 essentiële en niet-essentiële aminozuren én is tevens verrijkt met vitamine B6. De vitamine B6 zorgt dat nutriënten vlotter kunnen worden opgenomen in het lichaam.

Waarom Liquid Amino gebruiken?

  • Positieve stikstof retentie
  • Kan bijdragen tot verhoogde eiwitsynthese
  • Handige verpakking
  • Gehydroliseerde eiwitten
  • Aangename smaak

Het aminozurenprofiel van liquid amino is perfect gedoseerd en wordt door zijn vloeibare vorm erg snel opgenomen in het lichaam.

Sommige mensen hebben problemen bij het inslikken van grote amino tabletten en profiteren dus dubbel van dit handig gebruiksvriendelijk supplement.

Kan ook ‘s avonds voor het slapen gaan ingenomen worden.

Samenstelling

Voedingswaarde (Per 100 ml)

Energie 192 Kcal
Proteïnen 40 g
Koolhydraten 6 g
Vetten 0 g
Vitamine C 320 mg
Vitamine B6 12 mg

Gebruik

Neem dagelijks 20ml onverdund bij voorkeur op een lege maag direct na het opstaan of direct na het trainen.

Ingrediënten

Water, wei eiwit hydrolisaat (22%), zuurregulator (melkzuur), L-ornithine monohydrochloride, zure kersensapconcentraat, L-arginine, fructose, L-arginine hcl, aroma, bewaarmiddel (kaliumsorbaat), zoetstoffen (natriumcyclamaat, acesulfaam K, sucralose, saccharine).Allergenen informatie: bevat melk eiwit en lactose.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.