OLIMP – FIRE START ENERGY GEL + CAFFEINE

(3 klantbeoordelingen)

1.6029.90

Wissen

Beschrijving

OLIMP FIRE START ENERGY GEL + CAFFEINE

– Extra stimulatie (cafeïne)

– verbeterde alertheid en concentratie (cafeïne)

– Ondersteuning bij het functioneren van het zenuwstelsel (magnesium, thiamine)

Vermoeidheid, lage energie en concentratieniveau die u vaak treffen tijdens sportwedstrijden, is het ergste waar een atleet mee te maken heeft. Hoe dit tegen te gaan? De oplossing is gevonden door de specialisten van het farmaceutische bedrijf Olimp Laboratories, wiens uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in het maken van voedingssupplementen en het gebruik van innovatieve technologie het mogelijk hebben gemaakt om de Fire Start Energy Gel + Cafeïne – energiegel te maken!

De formule van OLIMP FIRE START ENERGY GEL + CAFFEINE in een klein, gebruiksvriendelijk zakje is gebaseerd op hoogwaardige koolhydraten (maltodextrines en fructose) en op stimulerende cafeïne afkomstig van extract van guaranazaden. Het product werd bovendien aangevuld met: magnesium, natrium en thiamine

Is het een veilige oplossing?  Bevestiging van de veiligheid van het gebruik van de Fire Start Energy Gel + Cafeïne-energiegel vindt u niet alleen in correct geselecteerde delen van afzonderlijke componenten, maar ook in het feit dat die individuele componenten zijn getest op de afwezigheid van zware metalen. Tijdens het productieproces van voedingssupplementen zijn alleen hoogwaardige grondstoffen gebruikt. Al het bovenstaande is een bewijs van zorg voor de gezondheid van mensen die producten kiezen met het logo van een wereldwijde fabrikant van voedingssupplementen – Olimp Sport Nutrition!

OLIMP FIRE START ENERGY GEL + CAFFEINE kan zowel, voor, tijdens als na de sportinspanning gebruikt worden. Zowel in duursport, bodybuilding, powerlifting als contactpsorten.

Kies OLIMP FIRE START ENERGY GEL + CAFFEINE, en wat je krijgt is:

  • Hulp bij het herstel van spierfunctie (contractie) na zeer intensieve of langdurige inspanning, leidend tot spiervermoeidheid en merkbare besluiten in het glycogeengehalte van skeletspieren (koolhydraten1)
  • Extra stimulatie (cafeïne)
  • Verbeterde alertheid en concentratie (cafeïne)
  • Ondersteuning bij het functioneren van het zenuwstelsel (magnesium, thiamine)
  • Ondersteuning bij het functioneren van de spiercellen (magnesium)
  • Hulp bij het handhaven van de elektrolytenbalans (magnesium)
  • Gel met een sensationele smaak (zwarte bes, tropisch) en met een grote consistentie (geen plakkerig gevoel in de mond)

voedingwaarde firestart gel

Extra informatie

Aantal

1 zakje (36gr), 20 x 36gr

Smaak

Blackcurrant, Tropic

3 beoordelingen voor OLIMP – FIRE START ENERGY GEL + CAFFEINE

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  3. Stefanie D. (geverifieerde eigenaar)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.