Protein Fluff

Proteine Fluff, de nieuwe “hype” , iedereen kent het, en wie het nog niet kent moet deze zeker eens proberen!

Protein fluff is ideaal voor afvallen en spierbehoud en heerlijk als een makkelijk ontbijt , een snack of om honger in de avond tegen te gaan. Door de Caseine kan dit perfect als laatste maaltijd van de dag dienen.

Wat heb je nodig voor 1 Grote Basic Protein Fluff?

 – De Basis , Mix Fruit Fluff

Mix Fruit Fluff

Mix Fruit Fluff

  • 1 Scoop Vanille Caseïne Proteine Poeder ( Performance Pro90 , of Scitec 100% Cassein . Biotech Caseinheeft ook uitstekende smaken maar dit is een mix van Whey en Casseine, de fluff zal iets minder fluffy worden, maar wel HEEL lekker!
  • 200ml melk
  • 125 gr bevoren fruit (bv braambessen en mango , maar bosbessen , frambozen of bevroren banaan of ander fruit lukt ook perfect)

Hoe maak je Protein Fluff?

Pulseer het bevroren fruit in een keukenmachine (of sterke blender) tot een bijna fijne poeder. Voeg vervolgens de caseïne en melk toe en blend tot een romig mengsel.

Nu ga je met een electrische klopper aan het werk. Klop het geheel voor minimaal 3 a 5  minuten tot een luchtige massa.. Met een handmatige klopper zou het eventueel ook kunnen maar dan heb je wel langer geduld nodig. Nu heb je een echte Protein Fluff!

———————————————————————————————

– Choco Nuts Fluff

Een echte powerbooster, kan geweldig dienen als ontbijt , deze noten-chocolade protein fluff!

Niet alleen een flinke hoeveelheid eiwitten maar ook vol gezonde vetten en energie.

Choco Nuts Fluff

Choco Nuts Fluff

Wat heb je nodig

  • 225 gram bevroren aardbeien
  • 30 gram vanille Micellar casein
  • 200 ml karnemelk
  • 20 gram cacaopoeder
  • 10 gram hazelnoten
  • 10 gram amandelen
  • 10 gram amandelschaafsel
  • 10 gram cacao nibs

Hoe Maak je deze Fluff?

Pulseer de bevroren aardbeien in een keukenmachine of sterke blender tot een bijna fijne poeder (ongeveer 1-2 minuten).
Voeg vervolgens de caseïne en melk toe en blend tot romig (ongeveer 1-2 minuten). Voeg vervolgens de cacaopoeder toe en mix nog zo’n minuut.
Plaats nu de elektrische klopper in het romige geheel en klop in zo’n 4-5 minuten tot een luchtige massa.
Serveer de protein fluff met de noten en cacao nibs.

Deze hoeveelheid bevat :
kCal: 564 – Vetten 27g – Koolhydraten – 30g, Eiwitten – 40g.
————————–
– Strawberry Shortcake Protein fluff

strawberry-shortcake-protein-fluff-freud-and-fries-25

Strawberry Shortcake Fluff

Wat heb je nodig?

  • 225 gram (1 doosje) bevroren aardbeien
  • 40 gram vanille caseïne eiwitpoeder
  • 240 ml karnemelk of magere melk
  • Optioneel maar extra lekker: lange vingers (of deze suikervrije lange vingers!) en verse aardbeien ter decoratie.

Hoe maak je deze Fluff?

Pulseer de bevroren aardbeien in een keukenmachine of sterke blender tot een bijna fijne poeder (ongeveer 1-2 minuten).
Voeg vervolgens de caseïne en melk toe en blend tot romig (ongeveer 1-2 minuten).
Plaats nu de elektrische klopper op het romige geheel en klop in zo’n 4-5 minuten tot een luchtige massa.
Serveer (optioneel) met verse aardbeien en om het helemaal af te maken met wat lange vingers voor een echte strawberry shortcake.

Deze hoeveelheid bevat :
KCal: 301 – vet: 3g – Koolhydraten 24g – Eiwitten 41g,